ПАКИСТАН: ВРАБОТЕНИ ВО РЕСТОРАН УАПСЕНИ БИДЕЈЌИ НЕ ИМ ДАЛЕ БЕСПЛАТНИ ХАМБУРГЕРИ НА ПОЛИЦАЈЦИТЕ

Вработените во ресторанот „Johnny & Jugnu“, ланец за брза храна во Пакистан беа уапсени бидејќи одбиле да им дадат бесплатни бургери на полицајците. Вкупно 19

ИЗМИСЛЕН УРЕД КОЈ МОЖЕ ДА „НАМИРИСА“ ЛИЦА КОИ ИМААТ КОВИД

Професорот Стив Линдзи од универзитетот Дурам, преку низа на различни методи дојде до вистинско научно откритие за коронавирусот. Наводно, Ковид-19 има карактеристичен мирис кој може

1 2 3 956