Онлајн промоција на романот „Боксерот од Ново маало“ од Владимир Плавевски

Романот „Боксерот од Ново маало“ на Владимир Плавевски, во кој се раскажува уникатна приказна за боксерот Шуре Катиљ од старото Скопје, ќе биде онлајн промовиран

Huawei започна нова кампања за продолжување на гаранциите, ја продолжува услугата „од врата до врата”

За да обезбеди подобра услуга за своите клиенти, Huawei Consumer Business Group во Македонија го продолжува гарантниот период за сите производи на HUAWEI, вклучувајќи слушалки,

1 2 3 106