Папата Францис фатен како лајкнува фотографија од модел во бикини

Папата Францис фатен како лајкнува фотографија од модел во бикини

Лидерот на Католичката црква, Папата Францис, беше „просветлен“ од провокативна фотографија на инстаграм модел

Не е јасно дали лајкот на Папата бил намерен или било грешка. Одговорот на ова прашање можеби никогаш нема да го дознаеме. Веднаш штом беше фатен, лидерот на Католичката црква го тргна лајкот.

Сепак, многумина си најдоа убава забава од целата ситуација.

Дури и самиот модел, Наталија Гарибото, кога беше информирана си поигра со целата ситуација.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *