Полска премиерка ќе се тепа во Текен

Полска премиерка ќе се тепа во Текен

На вчерашниот собир на јапонски креатори на игри со тепање, имавме можност да дознаеме за иднината на најголемите компании од оваа индустрија. Најголемата, но воедно и разорачувачка вест на настанот беше најавата за последниот карактер од Текен 7.

Последниот карактер ќе биде полска премиерка како што наведува самиот трејлер.

Разорачувачка од причина што не добивме повеќе и покрај антиципацијата. Од Bandai Namco соопштија дека повеќе ќе откријат наредниот месец на крајот од турнир во Текен.

Премиерката има сребрена коса, носи професионална облека и има лузна на левото око.

Ова ќе биде најверојатно нов карактер во универзумот, како резултат на истражувањето на еден од „татковците“ на Текен, Катсуширо Харада. Некои шегаџии велат дека ова е всушност Сири од Witcher или пак клон на Нина.

Tekken Polish Prime Minister Teaser Image Gallery 1 out of 3 image gallery
Tekken Polish Prime Minister Teaser Image Gallery 2 out of 3 image gallery

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *