Како лесно да ја отстраните пожолтеноста од вашата проѕирна маска за телефон (ВИДЕО)

Како лесно да ја отстраните пожолтеноста од вашата проѕирна маска за телефон (ВИДЕО)

Доколку сте сопственик на смартфон, сигурно во периодот во кој го користите телефонот, сте поседувале барем една проѕирна безбојна маска, која најчесто, или ви е првата маска за телефонот, или едноставно доаѓа заедно со телефонот, барем таква е ситуацијата се уште во мобиларите.

На таквите маски доволно им е еден месец користење за да станат во најмала рака кажано „одвратни“. Пожолтени, како да сте пушеле цигара и да сте го држеле телефонот со истата рака, едноставно ви станува непријатно да ги користите, бидејќи судејќи по бојата, мислите дека се преполни со бактерии и нечистотии.

Во прилог погледнете го ова кратко видео од две минути, кое веќе има собрано околу 15 милиони прегледи на „ЈуТјуб“, а кое покажува како со неколку намирници кои сите ги имаме дома, може многу лесно да ја отстраниме таа жолта боја од проѕирната силиконска маска.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *