Погледнете ја реакцијата на крадец кој не знае да користи мануелен менувач (ВИДЕО)

Погледнете ја реакцијата на крадец кој не знае да користи мануелен менувач (ВИДЕО)

Можеби ни било потешко да научиме да маневрираме со мануелниот менувач и да положиме на градскиот испит, но ние кои возиме автомобили со мануелни менувачи, какви што во главно се возат во Македонија, барем сме подготвени да возиме било какво возило, во било која итна или наметната ситуација, макар и да станува збор за неопходно возење на камион кој има менувач долг колку волшебниот стап на Гандалф од „Господар на прстените“.

Во прилог погледнете го ова комично видео, каде вградената камера во автомобилот уловила како крадецот не може да избега со проваленото возило, од причина што не знае да користи мануелен менувач. Ехх, таа Америка.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *