ВИДЕО-Нападнат камерманот на МИА при известување на протестот за „Монструм“

ВИДЕО-Нападнат камерманот на МИА при известување на протестот за „Монструм“

Денеска при протестите за пресудите од случајот „Монструм“, група на демонстранти кои агресивно се однесуваа кон полицискиот блок, го нападнаа и камерманот и известувач од терен на Македонската информативна агенција-МИА.

Од видеото кое одеше во живо, се гледа како лице му се доближува на камерманот, го прашува дали е припадник на медиумите и му ја турка камерата.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *