Терминатор е најновата франшиза која ќе добие анимирана адаптација

Терминатор аниме серија е во плановите на Нетфликс, пишува Варајети. Нема многу детали поврзани со анимираната адаптација бидејќи е во првите фази на изработка. Варајети

Ф1 во 2020 година загубиле 400 милиони долари

Во финансискиот извештај за 2020 година, тркачката серија претрпела загуба во износ од 386 милиони долари, објави „Мотоспорт“. „Кралските трки“ заработија 1,1 милијарда долари минатата

Се откачи санта мраз поголема од Лондон од Антарктикот

Санта мраз поголема од Лондон се отцепи од Антарктикот на дваесетина километри од британската истражувачка опсерваторија на јужниот дел. Вкупната површина на сантата е 1,270