Бивис и Батхед се враќаат пред екраните со нов филм

Бивис и Батхед се враќаат пред екраните со нов филм

Палавите Бивис и Батхед се враќаат на повеќе од еден начин. Нов филм е најавен за овие иконични анимирани карактери покрај веќе најавеното оживување на ТВ серијата.

Сето тоа ќе биде анимирано и гласовите повторно ќе ги изведе Мајк Џаџ. Веста за ова враќање на Бивис и Батхед на големите екрани ќе биде продолжение на првиот филм „Beavis and Butt-Head Do America“ од 1996 година. Наместо да се прикажува во киносалите, овој филм ќе биде дел од стриминг платформата на Paramount, Paramount+.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *