ЈП Комунална хигиена – Скопје апелира до граѓаните совесно да го одлагаат отпадот од заштитна опрема

Во текот на изминатите неколку месеци, екипите на ЈП Комунална хигиена-Скопје се соочуваат со големо количество отпад од заштитни маски и ракавици што граѓаните го

1 129 130 131