ГРЕШКА ИЛИ ПРОВОКАЦИЈА? – ШПАНИЈА ВЕЛИ ДЕКА ЌЕ ИГРА ПРОТИВ „ТЕРИТОРИЈАТА НА КОСОВО“

Шпанската кралска фудбалска федерација (РФЕФ) предизвика огромни проблеми во врска со организацијата на мечот од квалификациите за СП во Катар. Тие го именуваа Косово како

1 2 3 6