ЖЕНА ЧУВАЛА ХРАНА ОД МЕКДОНАЛДС 17 ГОДИНИ, ЕВЕ КАКО ИЗГЛЕДА (ВИДЕО)

ЖЕНА ЧУВАЛА ХРАНА ОД МЕКДОНАЛДС 17 ГОДИНИ, ЕВЕ КАКО ИЗГЛЕДА (ВИДЕО)

Оваа жена е вистински пример за тоа како изгледа еден научник на модерното време, кој се посветил на тоа да докаже нешто што е еден од најголемите убијци на денешницата, а тоа е брзата храна.

Вирално видео од жена која чува чизбургер и помфрит од Мекдоналдс веќе 17 години се шири низ Тикток. Таа сакала да покаже како и дали се менува храната од популарниот ресторан за брза храна, а луѓето останаа шокирани.


Семејството купило чизбургер и помфрит во 2004 година. Жената која го направила експериментот ја чувала храната, ако може така да се нарече, во истата хартиена кеса цели 17 години. Она што е застрашувачки е што фактот дека храната изгледа буквално исто како пред толку многу години, како пластично овошје од продавница за пластика. Секако, мирисот беше променет на полошо, но тоа е очекувано поради фактот дека во чизбургерот има сирење. Помфритот нема мувла, ниту мирисал лошо, исто како и лепчето и плескавицата.

Можеби и не е така лоша работа што Мекдоналдс си замина од Македонија.

@savswhitehead

My mom has been saving fast food for 20 years to see how “real” it is 😳🥴🤢 #fastfood #fyp #foryoupage

♬ original sound – savswhitehead


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *