УШТЕ ЕДНА ДЕВОЈКА ГО ПРИЈАВИ ТРЕНЕРОТ ПО ЏУДО ОД ПРИЛЕП

УШТЕ ЕДНА ДЕВОЈКА ГО ПРИЈАВИ ТРЕНЕРОТ ПО ЏУДО ОД ПРИЛЕП


Уште една девојка одлучила да го пријави четириесет и шестгодишниот р.п. Од прилеп, озлогласениот џудо тренер, кој веќе два месеци е во притвор поради повеќе обвинувања за силување.

Според податоците во обвинителството, девојката што дополнително го пријавила тренерот за сексуално вознемирување и полови дејствија сега е полнолетна, а според пријавата, кога тој ги вршел дејствата, таа била малолетна.

Бројот на жртвите во оваа истрага сега е четири.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *