ФОТО: АЛБУМОТ НА „ПАНИНИ“ ПРИСТИГНА ВО МАКЕДОНИЈА!

ФОТО: АЛБУМОТ НА „ПАНИНИ“ ПРИСТИГНА ВО МАКЕДОНИЈА!

Како што веќе беше најавени, албумот на „Панини“ за претстојното Европско првенство пристигна и во Македонија. Иако се зборуваше дека ќе дојде на петти април, три дена порано продавницата за странски списанија „Свет“ официјално го пушти во продалжба.

Историскиот момент во Македонија, со првиот албум во кој се најде нашата репрезентација по пласманот на Европското првенство беше долго очекуван. Сега собирачите ќе може за прв пат да се менуваат со сликички од Гоче, Ељиф, Енис, Аријан…

Од утре албумот се очекува да пристигне во повеќе продавници низ земјата, а редовната продажба ќе започне од наредната недела и албумот ќе се најде на полиците во бројни маркети.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *