ЖЕНА НАШЛА КРЕАТИВЕН НАЧИН КАКО ДА ЈА ИСКРИТИКУВА РЕКОНСТРУКЦИЈАТА НА НЕЈЗИНАТА УЛИЦА

Кога ќе ви дојде преку глава од незаинтересираноста на институциите да си ги довршат своите должности и обврски, како треба да постапите? Жена направила роденденска

РУСИЈА СОЗДАВА ОРУЖЈЕ СПОСОБНО ДА ПРЕДИЗВИКА РАДИОАКТИВНО ЦУНАМИ

Русија гради воено присуство на Арктикот, каде тестира ново оружје во област која неодамна се појави од мразот поради тековната климатска криза. Целта е да

„ХЈУНДАИ“ СОЗДАВА СТАНИЦИ ЗА ПОЛНЕЊЕ ВОЗИЛА КАКО ПИТ-СТОПОВИТЕ ВО ФОРМУЛА 1

Стоењето наоколу додека чекате да се наполни гориво или да се наполни вашиот автомобил или електрично возило (ЕВ) е досадна задача. Hyundai Motor Group (Hyundai),

22-ГОДИШНО МОМЧЕ ОД ДОМАШНИОТ КОМПЈУТЕР ГО КОМПРОМИТИРАЛ СИСТЕМОТ ЗА ВОДА ВО КАНЗАС

Еден човек од Канзас влегол во јавен систем за водоснабдување во Канзас, од далечина преку домашен компјутер со изразена намера да ги затвори безбедносните процеси