КУЧЕ СТАВИ КРАЈ НА МЕТЕО РЕПОРТАЖА (ВИДЕО)

КУЧЕ СТАВИ КРАЈ НА МЕТЕО РЕПОРТАЖА (ВИДЕО)

Надежда Сережкина од „Мир ТВ“ се обиде да даде репортажа на времето сред Москва кога лабрадор ритривер го украде микрофонот од раката на Сережкина и почна да бега.

„Се чини дека ја изгубивме врската со нашиот кореспондент. Ќе се обидеме да ја вратиме за момент“, им кажа на публиката водителката Елина Дашкуева

Подоцна се вратија во етер заедно со нивниот нов пријател.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *