„ГОДЗИЛА“ ПОСЕТИ ПРОДАВНИЦА ВО ТАЈЛАНД (ВИДЕО)

„ГОДЗИЛА“ ПОСЕТИ ПРОДАВНИЦА ВО ТАЈЛАНД (ВИДЕО)

Купувачите во една продавница во Тајланд биле изненадени кога огромен гуштер дошол на посета. Лицата биле вознемирени од овој „Годзила“ кој бил со должина од околу 180 сантиметри.

Видеото е снимено во продавница од ланецот „Севен-Елевен“, а беше проширено од страна на тајландската туристичка компанија Мундо Номада.

„Годзила навистина постои дечки“, коментираше еден од твитерџиите

Името на овој гуштер е Азиски воден монитор, чие име луѓето го користат за да навредат други луѓе

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *