НФЛ ЅВЕЗДА УБИ ПЕТ ЛИЦА, А ПОТОА СИ ГО ОДЗЕДЕ ЖИВОТОТ

НФЛ ЅВЕЗДА УБИ ПЕТ ЛИЦА, А ПОТОА СИ ГО ОДЗЕДЕ ЖИВОТОТ

Поранешниот професионален играч во НФЛ, Филип Адамс (32) убил пет лица во Јужна Каролина, а потоа се самоубил. Жртвите на поранешната НФЛ ѕвезда се докторот Роберт Лесли, неговата сопруга Барбара, нивните внуци Ноа и Ада, како и Џејмс Луис кој работел на имотот на семејството.

Лицата од семејството биле пронајдени убиени во нивниот дом, додека Луис бил убиен надвор од куќата, а засега мотивот за овој грозоморен чин не е познат.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *