ДЕСЕТ СЕМЕЈСТВА ОСТАНАА БЕЗ ДОМОВИТЕ ВО ПОЖАР ВО НИШ (ВИДЕО)

ДЕСЕТ СЕМЕЈСТВА ОСТАНАА БЕЗ ДОМОВИТЕ ВО ПОЖАР ВО НИШ (ВИДЕО)

Голем пожар избувна синоќа на улицата Александар Медведев во Ниш. Во пожарот десет семејства останаа без своите домови. Полициската управа во Ниш соопшти дека во пожарот нема повредени. Во пожарот изгорела целата нивна покуќнина, како и да лични документи.

Пожарот започнал кога се запалил оџак на една од бараките, по што огнот се проширил на соседните стари монтажни објекти, доградувани со трска и цигли.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *