(ВИДЕО) ЕВЕ КАКО ДА НАПРАВИТЕ САКСИЈА ШТО САМА ГО НАВОДНУВА РАСТЕНИЕТО

(ВИДЕО) ЕВЕ КАКО ДА НАПРАВИТЕ САКСИЈА ШТО САМА ГО НАВОДНУВА РАСТЕНИЕТО

Дури и ако сте страствен градинар, можете да се согласите дека една од најдосадните работи е наводнување на растенијата, т.е. да се биде сигурен дека тие секогаш имаат доволно вода.

Тимот од Јутјуб каналот „HomeMadeModern“ е познат по своите фантастични бетонски креации, а овојпат направија и саксија што се полева сама по себе. Отсега натаму, веќе не мора да се грижите дали вашите растенија ќе имаат доволно вода, а еве како да направите свој сад.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *