ОБЈАВЕНИ РЕНДЕРИ ЗА НОВИОТ SAMSUNG GALAXY A22

ОБЈАВЕНИ РЕНДЕРИ ЗА НОВИОТ SAMSUNG GALAXY A22

Објавени се рендери кои го откриваат изгледот на претстојниот Samsung Galaxy A22.

  • Главна камера 48 мегапиксели, селфи камера 13 мегапиксели, 8 мегапиксели ултраширока камера и два сензори од 2 мегапиксели.
  • Дизајн како на моделите Galaxy M62/F62.
  • Премиерно во продажба од јуни
  • Достапен со 4G И 5G мрежа
  • Цена-230 долари

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *