БРИТНИ СПИРС ПРОГОВОРИ ЗА НЕЈЗИНАТА ПСИХИЧКА СОСТОЈБА

Од објавувањето на документарниот филм “Framing Britney Spears” и заживување на движењето #FreeBritney, обожавателите сè повеќе почнаа да изразуваат загриженост за здравјето на поп-ѕвездата. Сепак,

НАУЧНИЦИ ГИ ПРОУЧУВААТ ВОЛЦИТЕ СО КАМЕРА НА ОКОЛУВРАТНИКОТ (ВИДЕО)

Во проект, чија мисија е подобро разбирање на однесувањето на волците, научниците експериментираа со овие животни со приложување камера околу вратот на осамен волк, што

1 2 3 6