МАЖИТЕ ОТКРИЛА ШТО НАУЧИЛЕ КОГА ПОЧНАЛЕ ДА ЖИВЕАТ СО ЖЕНА

МАЖИТЕ ОТКРИЛА ШТО НАУЧИЛЕ КОГА ПОЧНАЛЕ ДА ЖИВЕАТ СО ЖЕНА

Еден корисник на Редит ги прашал мажите што научиле или откриле кога започнале да живеат со жена, а досега се објавени повеќе од 14.000 одговори. Ова се некои од нив.

 1. “Таа има само еден добар градник. Дел од мојата должност како маж е да се осигурам дека тој секогаш е правилно измиен, свиткан и преклопен, морам да го заштитам со сите расположиви средства. Жени, зошто имате само еден добар градник?”
 2. „Научив дека бањата може да мириса на сапун, цвеќе и кокос“.
 3. „Перењето на косата и туширањето се очигледно две различни работи“.
 4. “Ако оставам нешто на кујнскиот шанк, тоа ќе биде фрлено. Ако остави она нешто таму, тоа е местото каде што стои сега”.
 5. „Џебовите на женските панталони се реткост“.
 1. „Постои погрешен начин да се спружување на облеката за да се исуши“
 2. „Невиното кратко чистење по дома, под вистински околности, може да стане темелна реорганизација на мебелот во куќата, ако не бидете внимателни“.
 3. „Откривате колку храна навистина има во фрижидерот“.
 4. „Шминкањето трае многу долго“.
 5. „Јас цел живот перев погрешно облека“.
 6. „Толку лошо ја полнам машината за миење садови што ми е забрането да го правам тоа повеќе“.
 7. „Никогаш не можете да имате премногу перници, чаршави и ќебиња“
 8. „Колку и да го вакуумирате подот, влакната од косата секогаш ќе бидат таму“.
 9. “Отсекогаш мислев дека улошките апсорбираат сè. Имав 27 години кога девојката ме испрати во продавницата да земам влошки, па ѕирнав во кутијата. Страната која се лепи на подлогата беше обратно поставена, и тогаш сфатив дека улошката се држи за долниот веш, а не за половиот орган. Жалам само што и го кажав моето откритие: таа се смееше до солзи и потоа ја повика мајка си да и каже сè.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *