ДЕНЕС ВЛАДАТА ОДЛУЧУВА ДАЛИ ПОЛИЦИСКИОТ ЧАС ЌЕ ПОЧНУВА ОД 23 ЧАСОТ

ДЕНЕС ВЛАДАТА ОДЛУЧУВА ДАЛИ ПОЛИЦИСКИОТ ЧАС ЌЕ ПОЧНУВА ОД 23 ЧАСОТ

Полицискиот час да почнува од 23 часот, е еден од предлозите на комисијата за заразни болести , по кој ќе одлучува денеска Владата.

Потврден одговор министрите треба да дадат и на предлогот на кризниот штаб за продолжување на работното време на угостителските објекти отворениот дел да работи до 22,30 часот.

На 572 тестирања во изминативе 24 часа има регистрирани 62 нови случаи на КОВИД-19 , но починаа дури 25 лица.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *