РИК И МОРТИ СЕ НАЈНОВИТЕ ПОП-КУЛТУРА ИКОНИ КОИ ПРИСТИГААТ ВО FORTNITE

Имајќи предвид огромната популарност на Fortnite во светот, не само од аспект на видеоигри, туку и секојдневен живот, ваква колаборација беше неизбежна. Двата најпопуларни света

ПРИНЦОТ ХАРИ И МЕГАН МАРКЛ ПРЕКУ ВИДЕО ПОВИК СО КРАЛИЦАТА ЈА ПОКАЖАЛЕ НИВНАТА ЌЕРКА

Принцот Хари и Меган Маркл ја запознале нивната новородена ќерка, Лилибет, со нејзиното височество, кралицата Елизабета II преку видео повик. Хари и Меган биле навистина

1 2 3 5