УЛТРА БРЗ КАМЕРМАН СТАНА ВИРАЛЕН ХИТ НА ИНТЕРНЕТ (ВИДЕО)

УЛТРА БРЗ КАМЕРМАН СТАНА ВИРАЛЕН ХИТ НА ИНТЕРНЕТ (ВИДЕО)

Видео од атлетска трка во Кина стана вирален хит во последниве неколку дена, откако гледачите на снимката ја забележаа молњевитата брзина на камерманот кој ги снима спринтерите!

Станува збор за трка на млади атлетичари која се одржала на Универзитетот во Датонг, а во која шоуто го украл камерманот кој стана апсолутен хит на социјалните мрежи. Точно е дека камерманот има мини предност преда атлетичарите, но секако импресионира неговата способност и кондиција да држи чекор и да ја одржи таа предност пред атлетичарите, особено од причина што со себе носи и камера, која тежи барем четири килограми.

Трката се одржала на 30-ти мај, а вистински и најоригинален победник на истата е супербрзиот камерман кој доби неверојатна популарност на друштвените мрежи, а особено на Твитер.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *