НА „HBO“ ИЗЛЕГУВА ПРОДОЛЖЕНИЕТО НА СЕРИЈАТА „GOSSIP GIRL“!

НА „HBO“ ИЗЛЕГУВА ПРОДОЛЖЕНИЕТО НА СЕРИЈАТА „GOSSIP GIRL“!

HBO Max неодамна објави трејлер за рестартирањето на „Gossip Girl“ (Озборувачка), кое е сместено во истиот свет на богатство и привилегија на елитата во Њујорк, но следи различен сет на карактери од старата серија.

Сипонисот за новата серија гласи: Пред девет години, оригиналната веб-страница на Gossip Girl беше затворена. Но, откако новата генерација на млади елити во Њујорк ја презеде контролата врз приватното училиште Констанс Билард, озлогласениот блогер се повлекува како извор број еден во нивните скандалозни животи.

Во серијата играат Ели Браун, Томас Доерти, Тави Гевинсон, Емили Алин Линд, Еван Мок, Сион Морено и Савана Ли Смит.


Премиерата на серијата ќе биде на 8 јули 2021 година на HBO Max.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *