ЕУРО СПЕКТАКЛ-ШВАЈЦАРИЈА Ѝ ДАДЕ НОКАУТ НА ФРАНЦИЈА, ШПАНИЈА ТРИУМФАЛНА ПРОТИВ ХРВАТСКА!

Во еден од најдобрите и најквалитетни денови во историјата на Европските првенства, бевме сведоци на два неверојатни натпревари, 14 гола и пенал рулет од 10

ОВА СЕ КАРАКТЕРИСТИКИТЕ НА ВАКЦИНАТА „СИНОВАК“

Кинеската вакцина „Синовак“ спречува 51 процент од појава на симптоматски болести и обезбедува стопроцентна заштита од потешки форми на заболување и хоспитализација, пишува на страницата