АВАЈА: НАВРЕДЛИВИТЕ ЗБОРОВИ ЗА РОМИТЕ ЌЕ БИДАТ ОТСТРАНЕТИ ОД ТОЛКОВНИОТ РЕЧНИК

Граѓанската иницијатива АВАЈА, која постојано го крева гласот за ромското малцинство и се бори за неговите права и еднаквост во земјата, остро реагираше на вчера

АНТИКОРУПЦИСКА: ВЛАДАТА УПЛАТИЛА ГАРАНЦИЈА ЗА КИНЕСКИТЕ ВАКЦИНИ, А НЕ АВАНС

Државната комисија за спречување на корупција информираше дека Министерството за здравство парите кои и ги уплатил на Starbi international во висина од 7,8 милиони долари

ЗАЕВ СЕ ВАКЦИНИРАШЕ СО „СИНОФАРМ“

Во пунктот на спортската сала „Борис Трајковски“, премиерот Зоран Заев денес се вакцинираше против Ковид-19  со кинеската вакцина „Синофарм“. Заев по имунизацијата посочи дека одлично

1 2 3 454