ЏИПОТ НА МЕРЦЕДЕС ВО САД ВО ПРОСЕК СЕ РАСПРОДАВА ЗА ПОМАЛКУ ОД 10 ДЕНА!

Моделот „Шевролет корвета“ му отстапи место на уште поскап модел по повеќемесечно држење на статусот на моделот кој најлесно наоѓа купувач во САД. Иако клиентите

ПРВА ФОТОГРАФИЈА ОД НОВИОТ ШЕВРОЛЕТ КАМАРО!

Новиот Шевролет Камаро пристигнува во 2022 година. Веројатно најпопуларниот американски автомобил, кој влегува во категоријата „muscle“, секако е Шевролет Камаро, а оваа година зачудувачки забележа

ТОП 5 НАЈПРОДАВАНИ ДИРЕКТОРСКИ АВТОМОБИЛИ ВО 2021 ГОДИНА

Специјализираниот сајт focus2move.com ги објави резултатите од продажбата за првиот квартал на 2021 година во рамките на сегментот познат како „директорски автомобили“. Според нивните податоци,

ДАЛИ ТРЕБА ДА ПРОДОЛЖИТЕ ДА ВОЗИТЕ КОГА ЌЕ СЕ ВКЛУЧИ СИЈАЛИЧКАТА ЗА МАСЛО?

Кога сијаличката за предупредување за низок притисок на маслото се вклучува наконтролната табла, возачите се плашат дека може да предизвика сериозно оштетување на моторот. Ова

1 2 3 16