ВО КОВИД ЦЕНТРИТЕ ВО СКОПЈЕ ЗА 24 ЧАСА СЕ ХОСПИТАЛИЗИРАНИ 27 ПАЦИЕНТИ

Во изминатите 24 часа во ковид центрите во Скопје се хоспитализирани 27 нови пациенти поради компликации од корона вирусот. Вкупно 398 лица сомнителни и потврдени

ЗА ЕДНА НЕДЕЛА ПОДИГНАТИ 77 НЕПРОПИСНО ПАРКИРАНИ ВОЗИЛА ОД ЈАВНИТЕ ПОВРШИНИ

Во текот на изминатата недела (29.04.2021 – 05.05.2021 година) со специјалните возила пајак се отстранети вкупно 77 возила од јавните површини. Од вкупниот број непрописно

ВО КОВИД ЦЕНТРИТЕ ВО СКОПЈЕ ЗА 24 ЧАСА СЕ ХОСПИТАЛИЗИРАНИ 43 ПАЦИЕНТИ

Во изминатите 24 часа во ковид центрите во Скопје се хоспитализирани 43 нови пациенти поради компликации од корона вирусот. Вкупно 435 лица сомнителни и потврдени

1 2 3 87