Повторно богата вечер во Лигата на Шампиони

Очигледно фудбалерите во поопуштена атмосфера без навивачите на трибините уживаат да постигнуваат голови. И изминатата вечер во Лигата на Шампионите беа постигнати високи 27 погодоци,