ДЕТЕКТИРАНИ ПРИРОДНИ РАДИОСИГНАЛИ НА ВЕНЕРА

За жал не станува збор за никаков вид на вонземјани, туку показател на влијанието на Сончевата активност врз јоносферата на Венера. Леталото „Паркер“ на американската

„EBAY“ СЕ МОДЕРНИЗИРА: МОЖЕ ДА СЕ КУПУВА СО КРИПТОВАЛУТИ

Американската платформа за интернет трговија eBay нуди можност за плаќање со криптовалути во иднината, објавија од компанијата. Извршниот директор на платформата, Џејми Ијаноне во интервју

ЕЛОН МАСК: НАЈВЕРОЈАТНО ЌЕ УМРЕМЕ НА ПАТ КОН МАРС

Во својата последна изјава, Елон Маск даде свое предвидување како би изгледало неговото патување на Марс, а некои од предвидувањата се прилично негативни. „Можеби ќе

НОВИОТ ЧАСОВНИК НА „ЕПЛ“ ЌЕ ГО МОНИТОРИРА ШЕЌЕРОТ ВО КРВТА

Долгогодишните гласини за Apple Watch околку евентуално мониториње на шеќерот во крвта, само што добија одреден кредибилитет, по известувањето од страна на Телеграф и Форбс.

1 2 3 47