Хуавеи: 5Г технологија носи иновации какви што досега немаме видено

Операции на далечина, контролирање на работата на домашните апарати од далечина, паметни фабрики, паметни мрежи, урбана сигурност, паметно земјоделство, паметни нови медиуми, брзина на интернетот

Преглед на карактеристиките на контролерот на новата конзола на Sony

Остануваат уште нешто повеќе од две недели до официјалното излегување во продажба на новата конзола на Sony, PlayStation 5. Во меѓувреме, дознаваме за сите карактеристики

1 58 59 60