ЧОВЕК СО АЛЦХАЈМЕР ОДНОВО СЕ ЗАЉУБИЛ ВО СВОЈАТА СОПРУГА, ОТКАКО ЗАБОРАВИЛ ДЕКА БИЛЕ ВО БРАК

Животот испишува секакви приказни, некогаш тажни, некогаш среќни, а понекогаш ги испреплетува во една вистинска сентиментална бајка од која од едното око течат солзи од

НА ФИНСКА ОЧАЈНО Ѝ ТРЕБААТ РАБОТНИЦИ- 4 ОД 10 ЛИЦА СЕ ПОСТАРИ ОД 65 ГОДИНИ

Финска, иако се смета за најсреќната земја во светот, и како и сите останати скандинавски земји, економски исклучиво успешна, сепак се соочува со сериозна криза

СПОМЕНИК НА ЕЈМИ ВАЈНХАУС ЌЕ БИДЕ КРЕНАТ ВО БЕЛГРАД

Белград објави меѓународен конкурс за идејно решение за споменик посветен на легендарната и прерано почината пејачка Ејми Вајнхаус. На официјалната страна на Фејсбук, заменик-градоначалникот на

1 2 3 173