На Нетфликс излегува нова серија за Шерлок Холмс

Продуцирање на серија, филм или игра со „Шерлок Холмс“ тематика е сигурна инвестиција, имајќи предвид колку фанови има иконскиот еден и единствен карактер на авторот Артур Конан Дојл.

Клуни може да настрада сериозно ако ова го направи во домот

Холивудскиот актер и еден од најатрактивните џентлмени во јавноста, Џорџ Клуни, во интервју за „В магазин“ откри како ги поминува деновите за време на пандемијата.

Погледнете- Куќата што се врти, најекстремната оптичка илузија (ВИДЕО)

Страшни или морбидни, со позитивна или негативна енергија, оптичките илузии го воодушевуваат секого, како посебен облик на уметност која на сите нас ни изгледа како

Погледнете ја реакцијата на крадец кој не знае да користи мануелен менувач (ВИДЕО)

Можеби ни било потешко да научиме да маневрираме со мануелниот менувач и да положиме на градскиот испит, но ние кои возиме автомобили со мануелни менувачи,

Како лесно да ја отстраните пожолтеноста од вашата проѕирна маска за телефон (ВИДЕО)

Доколку сте сопственик на смартфон, сигурно во периодот во кој го користите телефонот, сте поседувале барем една проѕирна безбојна маска, која најчесто, или ви е првата маска за телефонот, или едноставно доаѓа заедно со телефонот, барем таква е ситуацијата се уште во мобиларите.

1 2 3 37