ЊУЈОРК ЈА ОТВОРИ НАЈГОЛЕМАТА ТЕМАТСКА ПРОДАВНИЦА ПОСВЕТЕНА НА ХАРИ ПОТЕР

На почетокот од оваа недела, во Њујорк се отворија вратите на најголемата тематска продавница посветена на Хари Потер. Продавницата има 13. ката која ја сочинуваат

ПЕТ НАЈЧЕСТИ ГРЕШКИ КОИ НЕ ТРЕБА ДА ГИ ПРАВИТЕ ВО ОДРЖУВАЊЕТО НА ВАШИТЕ ЦВЕЌИЊА

Во летните месеци, многу станови имаат балкони кои се богато украсени со цвеќиња. Сепак, со доаѓањето на првата топлина, многу растенија честопати попуштаат. Причините за

РИК И МОРТИ СЕ НАЈНОВИТЕ ПОП-КУЛТУРА ИКОНИ КОИ ПРИСТИГААТ ВО FORTNITE

Имајќи предвид огромната популарност на Fortnite во светот, не само од аспект на видеоигри, туку и секојдневен живот, ваква колаборација беше неизбежна. Двата најпопуларни света