ФОТО: ПИЛЕШКА ГРУТКА ШТО НАЛИКУВА НА ЛИК ОД ПОПУЛАРНА ВИДЕОИГРА ПРОДАДЕН ЗА РЕЧИСИ 100.000 ДОЛАРИ

На интернет се продаде пилешка грутка од Мекдоналдс која наликува на карактер од популарната видеоигра „Among Us“. Аукцијата на „eBay“ стигна неверојатно огромни суми, а

ВИДЕО: РАКУН ИЗБРКА АМЕРИКАНСКИ ВОЈНИЦИ ОД ОКЛОПНО ВОЗИЛО

Американската војска е распространета низ светот и има извршено тешки мисии и совладано страшни терористи, но нивниот најсилен противник испадна да е ракун. Во американското