10 најгледани Нетфликс серијали во САД овој октомври

Крајот на ерата на телевизија изгледа се поблиска со доминацијата која ја остварува Нетфликс. Во споредба со телевизијата, Нетфликс доживеа голем подем благодарение на пандемијата.