Том Мекдоналд со новата песна распали по состојбата во САД

Сред едни од најконтроверзните и најблиски избори во историјата на САД, раперот продолжува со изложување на иронијата што преовладува со мислењата во САД преку нова

10 најгледани Нетфликс серијали во САД овој октомври

Крајот на ерата на телевизија изгледа се поблиска со доминацијата која ја остварува Нетфликс. Во споредба со телевизијата, Нетфликс доживеа голем подем благодарение на пандемијата.