ДАЛИ ПРЕДОЛГОТО СПИЕЊЕ Е ПОСЛЕДИЦА НА НЕКОЈА БОЛЕСТ?

Квалитетниот сон има големо влијание врз нашето здравје и благосостојба. Современиот начин на живот честопати го „краде“ нашиот сон и затоа експертите честопати не охрабруваат

ЗОШТО ЛУБЕНИЦАТА ПОМАГА ВО НАМАЛУВАЊЕ НА РИЗИКОТ ОД СРЦЕВ УДАР?

За многумина, лубеницата е омилено овошје во овој летен период, но дали знаете какви придобивки има за здравјето? Лубеницата е најдобриот сојузник на здравјето. Покрај