ОЦЕНУВАМЕ ХРАНА-„BURGER STATION“- ГАСТРОНОМСКА СТАНИЦА ВО ОХРИД КОЈА НЕ СМЕЕТЕ ДА ЈА ПРОПУШТИТЕ

По сите муабети и пофалби кои ги чувме, штом се „закотвивме“ во Охрид овој викенд, веднаш одлучивме првата слободна прилика да ја искористиме за да