Интересни идеи како да си ја направите “Ноќта на вештерките” забавна

Иако не станува збор за празник кој нашиот народ го празнува, сепак, со сета своја уникатност, мистичност и интересни карактеристики и со сите начини на

Новото продолжение на Halloween франшизата одложено за 2021 година

Universal го одложи датумот на објавување на “Halloween Kills” од неговиот оригинален датум(16 октомври) на 15 октомври 2021 година. Неговото продолжение, “Halloween Ends”, е преместено

Колку се матичните лекари заштитени од вториот корона-бран?

Во период на национална епидемиолошка криза, сезона во која се очекува максимален раст на бројот на заболени од covid-19, колкав е ризикот на кој се