ОВА СЕ КАРАКТЕРИСТИКИТЕ НА ВАКЦИНАТА „СИНОВАК“

Кинеската вакцина „Синовак“ спречува 51 процент од појава на симптоматски болести и обезбедува стопроцентна заштита од потешки форми на заболување и хоспитализација, пишува на страницата

ЧОВЕК СО АЛЦХАЈМЕР ОДНОВО СЕ ЗАЉУБИЛ ВО СВОЈАТА СОПРУГА, ОТКАКО ЗАБОРАВИЛ ДЕКА БИЛЕ ВО БРАК

Животот испишува секакви приказни, некогаш тажни, некогаш среќни, а понекогаш ги испреплетува во една вистинска сентиментална бајка од која од едното око течат солзи од