Карпош апелира: Празнувајте безбедно, без петарди и групирања

Општина Карпош испраќа апел до сите граѓани, да не користат петарди и пиротехнички средства, кои претставуваат опасност за здравјето, за домашните и уличните животни, како

Без вода утре повеќе улици од општините Бутел и Чаир

Без вода, утре од 8:30 часот, ќе останат улиците „Босна и Хецеговина“, дел од „Ферид Бајрам“, „Костурска“, „Тале Христов“, „Лазо Москов“, „Гоце Стојчевски“, „Боро Менков“,