Нова корисна алатка на “WhatsApp” апликацијата

Сите видови на медија содржини кои пријателите ви ги праќаат преку „WhatsApp“ можат да заземаат прилично голем дел од внатрешната меморија на вашиот мобилен телефон,

Учениците од средното училиште „Ристе Ристески – Ричко“ започнаа пракса во Тутунски комбинат

Ученици од прилепското средно општинско училиште „Ристе Ристески – Ричко“ пред еден месец започнаа со практична настава во Тутунски Комбинат „Прилеп“. Со пракса започнаа седум