Каква е иднината на традиционалните медиуми?

Интернетот претставува голем дел од нашите животи. Во изминатите децении, дигиталната трансформација беше во прв план на секој сектор и индустрија, а особено медиумите. Сепак,

Крај на судењето на Саркози, одлука дури во март

Поранешниот француски претседател, Никола Саркози, официјално заврши со неговото судење околу аферата за корупција и трговија со влијание Одлуката на судот ќе биде донесена дури

Соработка меѓу Велика Британија и Русија за развивање на посилна вакцина

Научниците зад вакцината „Оксфорд/АстраЗенека“ од Велика Британија и руските научници зад „Спутник V“ ќе ги спојат силите за креирање на подобра вакцина Од двете страни