Маленко ќе биде дел од Управниот одбор на ЛЕН

Пливачка федерација на Македонија (ПФМ) соопшти дека претседателот, Александар Маленко, стана член на Управниот одбор на Европската пливачка асоцијација „За првпат во нашата спортска историја

Каква е иднината на традиционалните медиуми?

Интернетот претставува голем дел од нашите животи. Во изминатите децении, дигиталната трансформација беше во прв план на секој сектор и индустрија, а особено медиумите. Сепак,

Крај на судењето на Саркози, одлука дури во март

Поранешниот француски претседател, Никола Саркози, официјално заврши со неговото судење околу аферата за корупција и трговија со влијание Одлуката на судот ќе биде донесена дури

Соработка меѓу Велика Британија и Русија за развивање на посилна вакцина

Научниците зад вакцината „Оксфорд/АстраЗенека“ од Велика Британија и руските научници зад „Спутник V“ ќе ги спојат силите за креирање на подобра вакцина Од двете страни