ОДБРАНАТА НА МАКЕДОНИЈА НЕ ИЗДРЖА, АВСТРИЈА ПОДОБРА НА ЕП

Македонија за прв пат во својата фудбалска историја ја почувствува атмосферата на Европското првенство на арената во Букурешт. Првата препрека за нашите репрезентативци беше екипата

НА АВСТРИСКИТЕ ГРАНИЦИ СЕ НУДИ МИТО ЗА ВЛЕЗ ВО ЗЕМЈАТА

На австриските гранични премини, војниците кои контролираат епидемиолошки мерки, односно документи како негативен тест за коронавирус или потврда за вакцинација, се повеќе се соочуваат со