АМАЗОН НАМЕСТО ДА ДОНИРА, УНИШТУВА 130 000 ПАРЧИЊА СТОКА НЕДЕЛНО!

Амазон уништува голема количина на непродадена стока секоја година, што вклучува паметни телевизори и лаптопи, откриено е во истрага. Снимката што се појави покажува голема

АМАЗОН ЈА ПОДДРЖА ЛЕГАЛИЗАЦИЈАТА НА МАРИХУАНАТА И НЕМА ДА ГИ ТЕСТИРА ВРАБОТЕНИТЕ

Американскиот дигитален гигант „Амазон“ го поддржа нацрт-законот за легализација на канабисот на федерално ниво во САД. Од таа причина тие најавија укинување на тестирањето за

ЧЕТИРИГОДИШНО ДЕТЕ ОД АМАЗОН НАРАЧАЛО ЛИЖАВЧИЊА ВРЕДНИ 2.618 ДОЛАРИ

Четиригодишното дете од Њујорк направило голема сметка за семејството кога од Амазон тајно нарачало лижавчиња во форма на цртаниот лик, Сунѓерот Боб, вредни 2.618 долари.

ПРВАТА СЕЗОНА ОД ГОСПОДАР НА ПРСТЕНИТЕ ГИ ЧИНИ АМАЗОН 465 МИЛИОНИ ДОЛАРИ

Една од најочекуваните серии ширум сите стриминг платформи е „Господар на Прстените“ во изработка од страна на Амазон. Цената за креирање на само првата сезона

ДВЕ ТРЕТИНИ ОД ДОЖДОВНАТА ШУМА ВО СВЕТОТ Е УНИШТЕНА

Луѓето деградирале или уништиле приближно две третини од првичното покривање на дождовните шуми во светот, откривајат нови податоци, предизвикувајќи загриженост дека клучниот природен тампон против